Osaamisen ennakointi toimintatapojen muutoksessa

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/customers/consultingpartnersnetwork/public_html/includes/menu.inc).

Kehittämisverkoston lähtökohdat

Eläköityminen, kunta-alan myllerrys, digitalisaation hyödyntäminen ja kestävän julkisen talouden tavoittelu muuttavat toimintatapoja. Miten ennakoidaan muutoksiin liittyvää osaamista ja oppimistarvetta työyhteisöjen, kuntaorganisaatioiden ja maakuntienkin tasolla? Tarvitsemme vuorovaikutteisia, keveitä ja nopeita tapoja osaamisen ja uusien toimintatapojen ennakoimiseksi ja tueksi.

Kuntekon ”Keveät ja nopeat työskentelytavat– osaamisen ennakointia toimintatapojen muutoksessa” -kehittämisverkosto on jatkoa KT Kuntatyönantajien v. 2011-2014 toteuttamalle osaamisen ennakointi kuntapalveluissa -hankkeelle. Kehittämisverkostossa pohditaan ja ennakoidaan osallistujien kanssa tulevaisuuden työtä. Tavoitteena on, että tulokset leviävät myös laajemmin kuntakenttään.

Lue lisää

 

Lisää uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
2 + 4 =